h

Warga 69

Saturday, June 2, 2012

Awek Berbibir Seksi

Svetlana Davydova, salah seorang peserta program realiti di Rusian, mengambil keputusan untuk membesarkan bibirnya.Gambar kat atas nie sebelum dia buat pembedahan bibir,kalau kita tengok bibir awek nie memang dah cun kan? tu la nila dah ubah ciptaan Allah bibir dia terus kembang lain macam....x neutral lansung,tak elok dah macam bengkak kena tumbuk ja tengok!!!!
Jom Baca Lagi













Nampak x....sebelum operation dia memang cantikkan...sekarang huhuhu dah macam orang cacat!!!!!!!!

10 comments:

  1. memang nampak cacat. macam something wrong je kat muka tu,
    dah elok cantik2..aiyooo

    ReplyDelete
  2. tk reti bersyukur. bila ada yg tk puas hti, mulalah nk godam sana cni, last2 mencacatkan diri sendiri. adesss~

    ReplyDelete
  3. perlu ke sampai macam ni. hadoiiiii.

    ReplyDelete
  4. makin buruk ader la..bibir asal jugak yang cantik

    ReplyDelete
  5. adeyhhh...mesti dia nyesalkan...sotoi btul... hehe

    ReplyDelete
  6. wahhhh...seyes r..lagi bertambah-tambah..........







    SAKAIIIII......aduyaiii....

    ReplyDelete
  7. Duckface, hahaha

    ReplyDelete
  8. lovely jubbly fantastic thanks so much

    Also visit my website ... accident claims

    ReplyDelete