h

Warga 69

Tuesday, December 21, 2010

Penipuan Di Facebook

Penipuan di facebook? hah nie kisah 69 nak hurai kan...kita sebenarnya sering di tipu di facebook kaw2 punya cuma kita ja x perasan...kali ini crew kisah 69 membuat liputan tentang kes tersebut hehehe...di luar negara dan mereka telah mendapat bukti bahawa kes penipuan ini memang betul2 terjadi...
Jom Baca Lagi









14 comments:

  1. angle gambar tu yg wat dorg jadi cantik..

    ReplyDelete
  2. hahaha..sume org kan ada angle cantik masing2..aku pun ada gak..hehe

    ReplyDelete
  3. mmg tertipu hadinya,.hoho.semua gmuk2 lah,
    jadi cntik plak.

    ReplyDelete
  4. haha.tade sape org nak letak gmbar fb die hodoh.ade ker?hahahaha.. :P

    ReplyDelete
  5. slalu aku da nampak cmni ..

    ReplyDelete
  6. hmmm.. aku rasa ni bukan penipuan la. org tu pilih la gambar habis cantik dia pernah buat..
    sumer orang mahu nampak menarik dalam gambar. sbb tu kita biasa dengar org sebut,"nnt jap aku nak betulkan rambut," "sat, kolar aku senget ni" dll time nak snap gambar kan.
    kalau kes negro pakai gmbr org hensem tu baru boleh kata penipuan, tak pun login pesbuk dapat RM100 lagilah kencing

    ReplyDelete
  7. lovely jubbly fantastic thanks so much

    my weblog; accident claims

    ReplyDelete