h

Warga 69

Thursday, May 17, 2012

Jom Beriklan Di Kisah 69

Jom beriklan dengan Kisah 69 mesti anda tidak akan rugi !!

Dengan purata 1500 – 6000 pelawat setiap hari dan semakin meningkat setiap hari,Beriklan di blog kisah 69 pastinya akan membawa pulangan yang setimpal dengan harga yang berpatutan dan tidak terdapat harga seperti kami tawarkan di blog lain.







Klik Untuk Besarkan

Berikut adalah statistik terkini Kisah 69 yang diambil dari nuffnang

Kisah 69 Menyediakan 2 Jenis Pakej Iklan

1.Pakej A : Banner 125 x 125 piksel di bahagian sidebar kanan blog berharga RM 20 sebulan. Ada 4 banner (masih ada 2 kosong )

2. Pakej B : Banner 468 x 60 piksel di atas artikel kisah 69 dengan harga RM40 sebulan.Kisah 69 menyediakan 3 tempat ruang kosong untuk ruang ini.

3. Pakej C : Banner 728 x 90 piksel dibawah Header blog kisah 69 dengan harga RM60 sebulan. Blog kisah 69 menyediakan 2 ruang kosong sahaja untuk ruangan ini.

Jika anda berminat untuk beriklan di kisah 69,sila hantar email ke alkisah69@yahoo.com pilih pakej yang anda minat dan hantarkan maklumat banner dan url kepada saya

Jom Beriklan Tunggu Apa Lagi..

26 comments:

  1. fuyyoh! traffic tahap dewa!
    kongsi la tips! heheh..

    ReplyDelete
  2. Solihin Zubir:

    hehehe besa saja kawan...kena rajin bw

    ReplyDelete
  3. KELI OH KELI:

    hehehe biiasa saja...thank keli

    ReplyDelete
  4. wow, ramainya pengunjung blog ni.. Tahniah yer..

    ReplyDelete
  5. Fuyooo...ramainya pelawat.Bg tips skit~haha

    ReplyDelete
  6. perhh..traffic mengancam arr..Otai ni :D

    ReplyDelete
  7. Budak Kampung:

    cara untuk tingkatkan traffic bro kena rajin bw..nanti saya buat entry tentang cara untuk meningkatkan traffic..

    ReplyDelete
  8. wow banyak giler ..xde iklan pulak nak letak hihihi

    ReplyDelete
  9. @Qaseh dalia adeliahehe letak banner blog qaseh sebagai iklan dekat blog kisah 69 pon boleh!!!=p

    ReplyDelete
  10. kisah terbaikk! teruskan update cerita besh3

    ReplyDelete
  11. wahhh! mantap la blog kisah 69 ni....blog aku jauh ketinggalan lagi....huhu

    ReplyDelete
  12. tolong update statik pengunjung tekini boleh??? letakkan gambar utk bulan ini..kalau memberangsangkan, aku nk iklankan blog aku..

    IISSHHHKKK..!! LAMAN WEB HINA ISLAM MAKCIKHAJJAHSITTALWUZARA DAH DITUTUP

    ReplyDelete
  13. fuh!!! mantap rangking tu....

    ReplyDelete
  14. Brape paw nuffnang bulan2 ni? :D

    ReplyDelete