h

Warga 69

Friday, May 18, 2012

Klip Akibat Ngorat Awek Askar

Aduhh!! tidak dapat gambarkan kalau kita yang kena tendang macam tu...

22 comments:

  1. ala.. sape suh dia ngorat awek askar 2 pn..
    padan muke gak heheheh

    ReplyDelete
  2. perghh...boleh patah tengkuk gini.

    belagak betul askar tuh...

    ReplyDelete
  3. sakit nye tu!!!! mamat askar tu nak marah apasal..awek dia bukan cantik mana pun...adoi...macam2...apa2 pun,,jgn lah kita kacau awek orang..k

    ReplyDelete
  4. Sepatut nya askar itu lebih berfikiran secara rasinal bukan ikut emosi. dah la askar. maksudnya askar boleh buat apa saja ke?

    ReplyDelete
  5. Padan muka.. Tu namanya sengaja cari nahas.. Bukan kira askar ke tak.. Tp ini soal perasaan.. Kalu awek or bini korang kene ngorat depan2 camtu korang nak tgk saja?

    ReplyDelete
  6. polis bukit aman !April 3, 2012 at 10:47 PM

    bodoh punyer askar ! awek kau xder r lawa mana bodoh ! gengster sgt ker kau . . pukimak ! babi hanjig ! awek cikaro aku dulu ! pantat da lobos nk buat apa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pehal nk emo sangat,setan?! Mintak2 nt awek ko kene ngorat dgn org depan2 mate ko,baru ko tau cmane rase! Lawa ke xlawa ke dah tu awek die. Bodoh bangang!

      Delete
    2. hak3...ko xde awek so msti xpnah ase cane awek ko kne ngorat kn.....kah3..kesian....mmg standart ko maen karo jep,x ensemmmmmm....kaah3

      Delete
  7. aper kejam plk.... tahu ker citer sebenar..... x tahu diam jer....

    maju angkatan tentera...malaysia..

    ReplyDelete
  8. elee...kalu awek kowg kene kaco pn same jep,xya dok sala askar 2 laaaa....puihh

    ReplyDelete
  9. dua2 bodoh dua2 bangang

    ReplyDelete
  10. aku mmg pntg org ngort awek aku..rase puas klu dpt trajng cmni

    ReplyDelete
  11. Kne tgk jgk.bertindak mengikut akal lah.
    Mula2. slow talk dlu yg ke2 warning, ke3 bru die layak untk penendang seperti rajah di atas..hehe =)

    ReplyDelete
  12. perrrggghhhh.......

    ReplyDelete
  13. Polis kimak.. diam 99x...

    ReplyDelete
  14. baru nama awek 2 bro cuba dia tendang muka owg berilmu aku nak negok ada x video 2

    ReplyDelete