h

Warga 69

Sunday, May 20, 2012

Video Full Adam Adli Ditumbuk Dimuka Di Kampung Kerinchi

Beliau telah ditinju dengan kejam di Kampung Kerinchi kerana kehadirannya tidak disenangi oleh ramai penduduk.


video

26 comments:

  1. Kesian2.. Mata lebam mcm Idola dia daa... Kah kah kah...

    ReplyDelete
  2. Tu menunjukkn x semua org sokong budak ni

    ReplyDelete
  3. Tu menunjukkn x semua org sokong budak ni

    ReplyDelete
  4. Tu menunjukkn x semua org sokong budak ni

    ReplyDelete
  5. memang patot pun for manusia yang belajar tinggi tinggi but tak gune otak and tahu nak tentang kerajaan jee. bodoh punye mamat. HAHAHAHA ! kasi pijak jee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cakap gune otak la bro. Jgn jdi bingai. Die ade misi. Kau tau nk comment je.

      Delete
    2. Apa misi yg dia ada

      .blajar dl bg abis...bantu keluarga dl
      ...ni hdup pn ditangung de ht nk berpolitik...

      Delete
    3. Kau tau ke mahasiswa mcm aku kena tindas ?
      Kau tau cakap kosong adela bro.
      Jgn jdi bangang la.

      Delete
    4. tindas apanya, aku blajar sampai gred ok je. cuma tak boleh mengundi, bukan lama pun 3 tahun je. kalau nak politik sangat tunggulah habis belajar.

      Delete
    5. yang bangang kau...ke nak jadi hero malaya jugak? bagi sedas kat kau baru ada akai...

      Delete
  6. hahaha.. yg ni kelakar.. sakit ye bang?? ekekeke

    ReplyDelete
  7. ala org melayu mmg ske jatuhkan bangsa sendiri..byk fikir negatif...cuba saing secara sihat...x jadi la bende2 camni..

    ReplyDelete
  8. erm..dunia semakin kiamat, tumbuk menumbuk bukan jalan penyelesaian, cuba bwk berbincang` manusia2 semua ikut nafsu

    ReplyDelete
  9. biaq dia sedaq sket...mau join politik kan???ambik hg...

    ReplyDelete
  10. nak tunjuk hero? pk la boxer tue pun mak kau beli kan wahai adam adli...misi??? kasi misi abes blaja tue settle baru pk misi laen...

    ReplyDelete
  11. mahasiswa ada misi lain ke selain misi yang diberi ibu bapa iaitu amanah untuk belajar sehingga berjaya? amanah pun tak dapat diselesaikan lagi sibuk pulak misi lain. cuba compare sistem pendidikan di Malaysia dengan negara lain. aku rasa sistem kita dah cukup baik. rakyat boleh belajar dengan selesa tanpa sebarang ancaman. apa lagi yang dimahu? dijemput adam adli turun ke Johor biar aku pijak kepala dia sampai otak terkeluar kerana berperangai seperti orang tak ada otak.

    ReplyDelete
  12. hari tu depan pintu gerbang UPSI adam adli kata dengan bangganya polis bodoh ! Hari ini Polis jga yang selamatkan ko ! Bodoh betul!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sonic Youth...aku sokong statement hang... Ini semua bodoh punya student...x kenang dek untung.... bagi peghabih dulu belajaq tu...Aku pun dulu student jugak,,, Aku x nmpk tang mana yang depa kata govt menindas pelajaq...seluar dalam pun mak, pak yang belikan, nak berceramah politik bagai....piiirah!!!

      Delete
  13. haaa tu makan diaa !!
    merasa DASSSSS ...
    buat benda x fikir dlu...
    blaja tggi2, tp ?????????????
    adoii malas cakap..
    fuck betul adam adli ni...
    komen kt atas ade org sokong adam ek ??
    sama la ko cam adam..aku pon blaja gak..
    elok je..kena tindas ape ?? ko je yg rase mcm tu..bodo !!
    klu blaja senyap2 x bole ke ?? puihhh !

    ReplyDelete
  14. Ntah.. Mangkuk... Blajar je la kasi habis dulu.. Kan dah kene ajar tuhh..

    ReplyDelete
  15. belajar kasi abis dulu ...buang masa je layan budak hingus ni...

    ReplyDelete
  16. betul.kasi pijak je pale adam n penyokong dia kat atas towh...aku elok je blaja.tindas pemende bodoh.visi ko amanah ko blaja bkn politik.nk politik pun di universiti ttg ketidakpuasan sistem pembelajaran n facilities yg kurang xpe la nk bising ni bising psl politik yg ko xlayak pun lg.

    ReplyDelete
  17. yeaaa PADAN MUKE ADAM ALI HHOHOOHOHOHO GO DIE LER

    ReplyDelete
  18. Kalau dia datang tempat aku pun, dah lama kena tibai...kalau berani datangla Masjid Tanah woi...

    ReplyDelete
  19. kan dh berkicap...sooo clever....hammmeekkk kkoooo

    ReplyDelete
  20. padan muka dak bangang tu... laen kali cakap la lagi polis tu bodoh... skrg x nak malu lak kan ko nie.... nyorok gak bawah ketiak polis tu....bangang x abis2... ckp mcm pandai sangat tp bodoh bertimpa2...

    ReplyDelete