h

Warga 69

Monday, December 27, 2010

Ditangkap Di Stadium Bukit Jalil Kerana Laser

Tahniah buat Malaysia misi membalas dendam dah selesai di laksanakan dengan baik..Malaysia membawa bekalan selesa setelah mengalahkan Indonesia 3-0.... Keeper indonesia nie kata depa kalah disebabkan....laser yang di pancarkan oleh malaysia...sebenarnya bukan orang malaysia yang melakukannya....nasib baik la lepas perlawanan pihak polis dapat menangkap seorang lelaki berpakaian merah..disyaki..penyokong indonesia....jo m kita tengok muka orang yang laser semalam...
Jom Baca Lagi

44 comments:

  1. hahahahahaa....ultraman penyer.wakakakaka.

    ReplyDelete
  2. alaaa..kalah tu cakap je la..nak salahkan laser pulak.. ceyhh...

    ReplyDelete
  3. ultraman ni berat sebelah tul...p duk jepun diam2 la...

    ReplyDelete
  4. otoman punyer lazer warne merah lah.ini ijau.^_^

    ReplyDelete
  5. kalah tetap kalah,,,,jgn byk alasan

    ReplyDelete
  6. ahahah..lawak la...alasan mcm budak..

    ReplyDelete
  7. Otromen nie dari indonesia ler...tgk baju dia ...color bendera indon tu heheehe

    ReplyDelete
  8. hahahaha.ultraman punye pasal rupenye.haha..

    ira pinjam gambar erk...

    :)

    ReplyDelete
  9. indon wt lwk.. tetibe nk stop game.. vietnam rilek jek.. lek lu..~~lhuhu

    ReplyDelete
  10. hahahahahhahahaahhahahah!! gelak beso aku

    ReplyDelete
  11. hahaha..tak guna punya ultraman.Selama ni aku sanjung ko,boleh ko kacau daun pulak time match!

    ReplyDelete
  12. hahahahahahaha...style gilew...

    ReplyDelete
  13. hehehe hampeh igt kan betul2 la td :)

    ReplyDelete
  14. tp lau kte tgk btol2...laser tu dtg dr arah pnyokong indon...xmngkin pnyokon Malaysia ade kt tmpt pnyokong indon...kan???

    ReplyDelete
  15. ahaaaaaaaa!!!
    ultraman datang msia kot! pnjam shari..nk suh dia teman ;)

    ReplyDelete
  16. wahh.. best la ultramen tu.. fire!!! :)

    ReplyDelete
  17. Mungkin ultra tu ingat raksaksa tikus kot....haa...haaa...haa

    ReplyDelete
  18. memang kerja penyokong indonesia.. masa perlawanan kat indonesia pon ada laser ni..

    ReplyDelete
  19. salam . sori tadi buat entry pasal banner kisah69 :) sori encik 69 :)

    pegi sini utk tgk :)
    http://aliahhasanah.blogspot.com/2010/12/banner-diorang-comel.html

    ReplyDelete
  20. smua org tahu itu semua provokasi dr indonesia ja...dah kalah macam2 la alasan.....

    ReplyDelete
  21. @아리여silakan...hehehe tq sebab sudi buat entry...pasal kisah 69...

    ReplyDelete
  22. @Anonymousbesa la..kawan x mau terima kekalahan!!!!

    ReplyDelete
  23. ni ultraman apa ni? taro kah? tiga kah? dyna kah? utlramankan byk sedara mara..

    ReplyDelete
  24. uiks..otomen tu dah kena tangkap ke..brani2 dia meleser orang ek..ish2..haha..

    ReplyDelete
  25. nak gambar nie !!! wat profile fesbuk

    ReplyDelete
  26. ha..ha.. bahan bukti ni.. so takyah gadoh2 lagi..

    ReplyDelete
  27. dengar kabar fifa nak siasat? tapi kita juga ada bukti kukuh penyokong indonesia guna laser ketika pasukan kita tewas 1-5 di indonesia.

    ReplyDelete
  28. @Seri Bahasamemang dah comfirm depa yang start dulu

    ReplyDelete
  29. dorang ni,,da kalah terime je la hakikat...
    mengadu macam bebudak umur 5 taon je...
    haha
    ntah papela dorang nieee

    ReplyDelete
  30. dh mmg men tipu...
    sbb tu Tuhan balas dgn berat...

    ReplyDelete
  31. otomen fire garuda haha

    ReplyDelete