h

Warga 69

Sunday, January 2, 2011

Character Game Pilihan Kisah 69

Entry kali ini agak santai sikit..nak cerita sikit character game pilihan kisah 69 !!! antara banyak2 character game yang kisah 69 main Abang Kratos adalah character paling best...lain macam sikit cara watak dia..!!! ganas gila...Ada di antara anda yang mengenalinya? Bagi gamer-gamer tegar PS2 dan PSP mesti kamu lebih mengetahui siapakah itu Kratos?Bagi yang tidak mengetahui, secara ringkas Kratos merupakan watak utama dalam siri God of War I & II (PS2) dan God of War : Chain of Olympus (PSP).

7 comments:

  1. aku main game nie tak habis la..payah giler

    ReplyDelete
  2. kratos...main game nie best macam2 kuasa ada...aku main game nie dah 2 kali dah...

    ReplyDelete
  3. aku dh khatam 3 kali game ni masa bru2 kuaq dulu..mmg best arr.....aku main GOW 2....tp ending dia ar yg aku tension tu...smbungan GOW3 kt ps3 lakk...ayam tol..huhuhuuu...grafik dia mmg best laa...

    ReplyDelete
  4. hehehe.....aku tau kenpa korng suke main....sbb ade perempuan yng ******...

    ReplyDelete
  5. em...aku da maen version psp dan ps2...da abeh sumer...siap maen hard ag...nk bli ps3 mampu ag...adoi....

    ReplyDelete
  6. em...aku da maen version psp dan ps2...da abeh sumer...siap maen hard ag...nk bli ps3 mampu ag...adoi....

    ReplyDelete