h

Warga 69

Sunday, January 2, 2011

Khairul Fahmi Akan Gantikan Van Der Sar

Manchester United berminat untuk mendapatkan khidmat Khairul Fahmi Che Mat untuk menggantikan Van Der Sar..berita nie tengah dok heboh di facebook dan page khairul fahmi...sebenarnya kisah 69 nak habaq mai!!! tu semua tipu la..!!! depa bagi link kononnya tu link web rasmi Manchester United http://man-united.co.nr/(yang nie webtipu,cuma miror site web rasmi MU ja) Web rasmi MU sebenarnya adalah http://www.manutd.com/
so korang jangan percaya cakap depa dekat fb tu ok..



22 comments:

  1. ohhh tipu je la ni ek...mati2 aku ingat serius

    ReplyDelete
  2. eh .. tak baik tau tipu2. dosa. nnt tuhan tk syg kita. hihi ..

    ReplyDelete
  3. tapi kalau betul, best jugak..hahahaha..

    ReplyDelete
  4. ada gak org yang gigih buat fake news nih..haha

    ReplyDelete
  5. he's becominnngg so glamourrrrrr drastically! huftt, kalah artis!

    ReplyDelete
  6. lorh.. ingatkan betol.. tapi aku rasa tak mustahil la.. mana taw la esok betol2 dieorg buat.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun harap mcmtu, tp klu jd pun rasenye bukan K.F kot..maybe pelapis die pasni..

      Delete
  7. @kai azmiertu la x mustahil...suatu hari mesti ada yang dapat main MU

    ReplyDelete
  8. hahaha....bikin gempak..kalo btol pn apa salah nyer..

    ReplyDelete
  9. ada satu admin page fan tu memang frust menongeng tertipu hahhaa

    ReplyDelete
  10. ada jugak manusia nk menipu, ish2 tk sedaq2 lg . hehe

    ReplyDelete
  11. SILA UBAH TEMPLATE anda secepat mungkin.

    Template itu aku custom code bukan untuk kegunaan orang lain. Kamu juga tak ada decency nampaknya untuk MINTA KEBENARAN menggunakan template aku. To make it shittier YOU USED UP MY BANDWIDTH. You have one day to reply to this via my FACEBOOK account of get ready for some internet justice. This is not how a blogger conduct their business. I have links to NUFFNANG and I WILL file a COPYRIGHT INFRINGEMENT complain to the people there so your NUFFNANG glitterati or adverts will be REVOKED. I am tired of CHEAP ASS bloggers like you who stole other people's property without even havin the decency to BLOODY ASK for permission. As a malay muslim you should know STEALING is forbidden in YOUR RELIGION. I am not fucking with you. 24 HOURS. You have that many hours to change your template

    yang benar OBEFIEND. Owner dan coder Blogserius yang kamu ciplak tahap naga gaban.

    WHAT A BASTARD BLOGGER

    Seriously I AM NOT AMUSED

    ReplyDelete
  12. bongok plagiat hasil kerje org lain.. bodoh punyer blogger.. x malu betol.. kimak bodoh bangang babi setan lahanat musibat hawau syaitan iblis pantat pukimak anjeng tahi sepahawau kesummak

    ReplyDelete
  13. Bangang semua2 kalau Khairul Fahmi ganti van de sar abis tu van de sar nk duk mana......khairul fahmi Ingat terer sangat ka huh...sekali gol dengan ronaldo muntah terus bola tu....Kalau khairul fahmi in kat MU Mesti la heboh kat surat khabar maa...apa la tu pon x leh pikir bodo punya orang

    ReplyDelete
  14. lovely jubbly fantastic thanks so much

    Also visit my web blog ... accident claims

    ReplyDelete