h

Warga 69

Tuesday, May 8, 2012

Game Senang Tetapi Mencabar (Jom Cuba)

Game nie bagi otai-otai gamers memang senang la nak habiskan,kisah 69 nak uji sikit ketahanan mental anda,kalau anda berjaya habiskan game nie memang kisah 69 tabik spring kat and
tunggu apa lagi cepat buktikan anda boleh menang!!!


9 comments:

  1. sampai level 3 gak...tetiba ader la plak yg menjerit.....mujur x lemah jantung kalau x..ermmmm....layan beb....

    ReplyDelete
  2. Gila r.
    Level 3 je.
    Makin sempit dah tak lepas dah :P

    ReplyDelete
  3. sape2 yg dah terkena tu cpt2 tumbuk screen laptop yerk...mcm kat sini...
    http://www.wowberita.com/2011/01/jom-layan-game-ni-kalau-korang-hebat.html

    ReplyDelete
  4. sabo..sabo....untung tngkai jantung ni kuat

    ReplyDelete
  5. tokojut eden!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. nangis ak...!!!!

    ReplyDelete