h

Warga 69

Wednesday, April 6, 2011

ISTERI KU SEORANG JANTE GHUPENYE!

Walaupun cerita nih hot kelmarin, tapi kisah69 still kongsikan dengan warga69...jgn perkara macam ni berlaku atau 'ter'berlaku kat Malaysia sudah lah....ngapain Frans lu tipu gue!..huk2


Frans lu tipu, tipu gue lagi!..huk2

wajah2 pembohongan Fransiska Anatasya Octaviany (susah nak akad nikah nih nama mcm nih!)

Selepas 6 bulan Nikah, Baru Tahu Isteri Ialah Lelaki

JAKARTA - Setelah bernikah selama enam bulan, seorang lelaki, Umar baru mengetahui bahawa isterinya itu ialah seorang lelaki tulen, lapor akhbar Sumut Pos semalam.

Umar berkenalan dengan isterinya itu, Fransiska Anatasya Octaviany menerusi Facebook setelah tertarik dengan kecantikan wajahnya.
"Semasa mereka bertemu, lelaki yang mengaku wanita itu memakai tudung," kata seorang pegawai polis di Jatiasih, Bekasi, Darmawan Karosekali kelmarin.

Namun, setelah enam bulan bernikah, Umar melihat terdapat sesuatu yang mencurigakan pada tubuh isterinya itu kerana dia kelihatan tegap.
"Selepas diperiksa (oleh Umar), ternyata dia (Fransiska) memang laki-laki," kata Darmawan.

Umar yang berasa tertipu kemudian membuat laporan polis. "Buat masa ini, kita sudah tahan (lelaki yang menyamar wanita itu) dan kesnya sedang disiasat," kata Darmawan.

Pasangan itu berkahwin seminggu selepas Hari Raya Aidilfitri setelah jiran-jiran Umar mengadu dia tinggal bersama Fransiska selama seminggu. Perbuatan tersebut tidak elok dipandang masyarakat dan agama.

Jiran-jirannya itu meminta mereka berkahwin dan pasangan itu bersetuju.
Jelas Darmawan, Fransiska memalsukan kad pengenalan dirinya, manakala dua orang rakannya menyamar menjadi ibu bapanya semasa akad nikah.

Jika didapati bersalah, Fransiska akan dihukum penjara tujuh tahun kerana menyamar menjadi lelaki. - Agensi

kredit to :-http://www.gempak.org/forum/showthread.php?t=45036


8 comments:

  1. mak aihhh..kes mcm ni pun ader...

    ReplyDelete
  2. padan muka.. tu la.. sape suh tengok pada wajah nye saje.. ahahha...

    ReplyDelete
  3. iye lah dah x der pempuan lagi ker lelaki pon nak jadi bini

    ReplyDelete
  4. hahhaha..bengong punya pondan..tak malu btoi..adoi....

    ReplyDelete
  5. lovely jubbly fantastic thanks so much

    Also visit my weblog ... accident claims

    ReplyDelete
  6. A lot more firms would have bad credit pay day loans more sales when they have this
    kind of service. There was in no way any rapidly speaking or
    pressure, and also to me that signifies and says a whole lot about a company.
    We had a couple of bumps quick loans in uk
    in the road however they have been addressed appropriate away.
    Preserve up the fantastic perform, love to cope with folks who like and delight in
    their jobs.

    ReplyDelete
  7. Every weekend i used to pay a visit this website, as i
    wish for enjoyment, since this this web page conations in fact pleasant funny data too.


    my blog :: Good Sources of Vitamin E - -

    ReplyDelete